Random Article


Showrunner belooft dat vervolg op Haunting of Hill House een pak enger wordt

 

Posted 15/09/2019 by

Hoewel we nog steeds wachten op de eerste beelden van het tweede seizoen van The Haunting of Hill House, blijft regisseur/scenarist/showrunner Mike Flanagan ons maar teasen met veelbelovende uitspraken. Dit keer vermeldde het brein achter de tv-serie dat het vervolg een pak enger zal worden. Door te focussen op een nieuw verhaal kon hij de creatieve teugels wat meer loslaten en dus blijkbaar met meer angstaanjagende scènes komen.

Het vervolg heet officieel Hauning of Bly Manor en zal dus niet de familie Crain volgen, maar wel een losse verfilming van The Turn of the Screw bieden. Showrunner-scenarist-regisseur Mike Flanagan keert terug en liet al vallen dat het eerste deel subtiel de opzet bood voor Bly Manor. Deel twee staat gepland voor het najaar van 2020.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.