Random Article


“Adventure into Fear” met Ghost Rider & Helstrom, maar ook andere Marvel-horror op TV

 

Posted 15/09/2019 by

Niet langer “Spirits of Vengeance” – wat de oorspronkelijke marketingtitel was -, maar wel “Adventure into Fear” wordt de banner voor Hulu’s Marvel-reeksen. De eerste twee worden natuurlijk Ghost Rider & Helstrommaar blijkbaar zijn er nog andere horrorseries in de maak. Verwacht dus een mini-gedeeld universum met allerlei horrorfiguren zoals Werewolf by Night of Man-Thing.

De titel is een verwijzing naar de gelijknamige horrorcomic bij Marvel die liep van 1970 tot 1975. De belangrijkste personages uit de Adventure into Fear-strip waren Man-Thing, Morbius & Howard the Duck die trouwens voor het eerst opdook in nummer 19.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.