Random Article


Volledige Cast voor DC’s The Suicide Squad onthuld

 

Posted 14/09/2019 by

Deze ochtend onthulde regisseur James Gunn officieel de cast van zijn The Suicide Squad. De film zou een reboot worden van de eerste Suicide Squad-film uit 2016, maar bevat vreemd genoeg wel enkele prominente castleden:

Terugkerende namen zijn Margot Robbie als Harley Quinn, Viola Davis als Amanda Waller, Joel Kinnaman als Rick Flagg & Jai Courtney als Captain Boomerang. Nieuwe leden van Task Force X zijn Idris Elba (al dan niet als Deadshot), Nathan Fillion, John Cena, Sean Gunn en Thor-regisseur Taika Waititi.

De volledige lijst – weliswaar zonder wie ze zullen vertolken – vind je hieronder. O, en “don’t get too attached”. De film staat gepland voor de zomer van 2021.

View this post on Instagram

Don’t get too attached. #TheSuicideSquad

A post shared by James Gunn (@jamesgunn) on

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.