Random Article


Nieuwe Tank Girl Film op komst met Margot Robbie

 

Posted 10/09/2019 by

MGM is bezig met het voorbereiden van een nieuwe filmadaptatie van Tank Girl, naar de gelijknamige Britse sci-fi comic door Jamie Hewlett en Alan Martin uit 1988. Margot Robbie (Suicide Squad, Birds of Prey) zal de film produceren onder haar LuckyChap Entertainment en mogelijk de hoofdrol op zich nemen, terwijl Miles Joris-Peyrafitte (Dreamland) de regie op zich zal nemen.

In 1995 verscheen er al eens een Tank Girl-filmadaptatie door Rachel Talalay met Lori Petty in de rol, dewelke uiteindelijk als cultfilm bestempeld werd. De Tank Girl-comic gaat over Rebecca Buck, dewelke samen met haar tank waarin ze woont en haar vriend Booga – een gemuteerde kangoeroe – verschillende avonturen beleeft in een futuristisch en zeer psychedelisch en punk afgebeeld AustraliĆ«…

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.