Random Article


Hailee Steinfeld in gesprek voor de rol van Kate Bishop in Marvel’s Hawkeye TV-Reeks

 

Posted 10/09/2019 by

Dat Jeremy “Hawkeye” Renner binnenkort zijn boog zal doorgeven aan een jongere versie, weten we sinds de aankondiging van Marvel’s Hawkeye op Disney+. Via Variety zou nu bekend zijn dat Bumblebee-actrice Hailee Steinfeld in gesprek zou zijn voor die prestigieuze rol.

De Disney+ Hawkeye-serie zal overigens Kate Bishop introduceren, dewelke zal opgeleid worden door Clint Barton om de mantel van Hawkeye over te nemen. De jonge Katherine Bishop verscheen voor het eerst in Marvel’s Young Avengers #1 uit 2005 en is de eerste vrouwelijke Hawkeye.  Samen met Clint Barton was ze de ster van de All-New Hawkeye-serie in 2016 en later dat jaar kreeg ze haar eigen Hawkeye-solocomic. De tv-reeks verschijnt in de zomer van 2021.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.