Random Article


Fantastic Beasts-ster Eddie Redmayne ziet rol als DC’s The Riddler wel zitten

 

Posted 10/09/2019 by

Eddie Redmayne, dewelke in Warner Bros.’ Harry Potter spin-offs Fantastic Beasts de rol van tovenaar Newt Scalamander speelt, liet in een recent interview weten dat hij één rol ziet zitten mocht hij ooit in een superheldenfranchise terechtkomen. En dat is deze van Edward Nygma, alias The Riddler. Wie weet zien we hem dus wel opdraven in DC’s volgende reeks Batman-films met Robert Pattinson als de Caped Crusader.

The Riddler verscheen voor het eerst in Detective Comics #140 (1948) en werd al snel één van Batman’s meest gekende vijanden, die steeds zijn misdaden “opbiecht” in de vorm van raadsels en puzzels. In live-action werd hij al vertolkt door onder meer Frank Gorshin, John Astin (Batman ’66), Cory Michael Smith (Gotham) en Jim Carrey (Batman Forever).

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.