Random Article


Watchmen TV-Reeks start eind oktober bij HBO

 

Posted 09/09/2019 by

HBO, DC en Warner Bros. gaven deze week de releasedatum vrij voor de Watchmen-reeks. De tv-serie van showrunner Damon Lindelof zal op zondag 20 oktober van start gaan en een andere take/sequel op de wereldbekende DC-comic van Alan Moore & David Gibbons tonen.

De hoofdrol in de reeks is weggelegd voor Regina King (Southland), terwijl ook Jeremy Irons als een oudere Ozymandias, Don Johnson (Miami Vice), Tim Blake Nelson (O Brother, Where Art Thou?) en Oscar Award-winnaar Louis Gossett Jr. (An Officer and a GentlemanRoots) de cast vervoegden. Eerder verscheen er in 2009 al een hondstrouwe verfilming van Zack Snyder, wiens filmische invloed zeer duidelijk is in de eerste beelden…

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.