Random Article


Laatste Trailer voor Doctor Sleep, de sequel op The Shining met Ewan McGregor

 


Posted 09/09/2019 by

Warner Bros Pictures gaf deze week de laatste trailer vrij voor Doctor Sleep, een verfilming van het gelijknamige boek uit 2013 van Stephen King. De prent van regisseur Mike Flanagan (The Haunting of Hill House) wordt een sequel op The Shining (1980) met Ewan McGregor als een volwassen Danny.

Het plot toont Danny die om moet gaat met zijn trauma’s na de gebeurtenissen van The Shining en zijn bovenmenselijke krachten wil inzetten voor het goede. Zo gaat hij als “Doctor Sleep” door het leven in een lokaal ziekenhuis waar hij het heengaan van patiënten vergemakkelijkt. Verschijnen doet de film begin november.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.