Random Article


Nieuwe Teaser voor Birds of Prey lekt online

 

Posted 07/09/2019 by

DC en Warner Bros. komen binnenkort met een nieuwe trailer voor Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of one Harley Quinn), de eerste Suicide Squad spin-off gebaseerd op DC’s gelijknamige all-female superheldenteam uit de comics. Maar nu lekte al een nieuwe teaser online.

We krijgen een nieuwe kijk op Margot Robbie als de Joker’s psychopathische ex-vriendin. Tot de cast behoren trouwens ook nog Mary Elizabeth Winstead als Huntress, Jurnee Smollett-Bell als Black Canary, een jonge Cassandra Cain (Ella Jay Basco) en Gotham City-detective Renee Montoya (Rosie Perez). De villains zijn Victor Zsasz (Chris Messina) en Black Mask (Ewan McGregor). De R-rated film wordt geregisseerd door Cathy Yan, behoort tot het DC-filmuniversum en zal in februari 2020 in de zalen verschijnen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.