Random Article


Detective Pikachu is vanaf 11 september beschikbaar op 4K UHD, Blu-ray, DVD en Video on Demand

 

Posted 07/09/2019 by

Pika pika! Dit jaar maakte de bekendste én schattigste Pokémon zijn langverwachte filmdebuut in Detective Pikachu. Samen met zijn nieuwe vriend Tim (Justice Smith) slaan ze de handen – en poot – in elkaar om Tim’s vader en Pikachu’s voormalige partner terug te vinden. De stem van Pikachu werd trouwens ingesproken door niemand minder dan Ryan Reynolds.

ONZE WEDSTRIJD VIND JE OP DEZE PAGINA TERUG!

Verschijnen op DVD, Blu-ray, 4K UHD & Video on Demand doet Detective Pikachu vanaf woensdag 11 september. Verwacht onder meer featurettes, interviews, verwijderde scènes en ook bloopers op de fysieke media. Vergeet zeker niet onze recensie van deze anime-remake erop na te lezen!

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.