Random Article


Zo had de Superman Cameo mét Henry Cavill in DC’s Shazam! eruit gezien

 

Posted 03/09/2019 by

Onlangs onthulde David F. Sandberg, regisseur van DC’s superheldenblockbuster Shazam!, hoe de cameo van Superman op het einde eruit had kunnen zien indien ze Henry Cavill (Man of Steel, Justice League) hadden kunnen laten meedoen in plaats van een body double.

De cameo zou hetzelfde zijn begonnen, met Superman die de schoolkantine van Billy Batson en Freddy Freeman bezoekt. Indien Cavill had meegedaan, zou Supes ook gaan zitten aan de tafel met de rest van de Shazam!-familie en een kort praatje met hen hebben over o.a. het eten op school. De scène zou eindigen met Freddy Freeman die tegen Superman aanleunt en zegt: “I have so many questions”, een duidelijke knipoog naar Man of Steel (2013). Ah, what could have been…

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.