Random Article


Is dit hoe de Sith Troopers in Star Wars: Rise of Skywalker passen?

 

Posted 01/09/2019 by

Op SDCC dit jaar stelde Lucasfilm officieel de nieuwe Sith Troopers voor. De roodgekleurde Stormtroopers – niet te verwarren met de Royal of Praetorian Guards – konden op heel wat bijval rekenen bij de fans. In afwachting van Star Wars: the Rise of Skywalker is het dan ook nog maar de vraag hoe deze elitegarde in de film past.

Opgelet, mogelijke spoilers vanaf hier voor The Rise of Skywalker!

Volgens een nieuw “lek” – lees: gerucht – zouden de Sith Stormtroopers zich hebben schuilgehouden in de Unknown Regions aan de uithoek van het bekende heelal. Deze plek is ongelooflijk instabiel en gevaarlijk – een ideale schuilplaats voor een geheim kwaadaardig leger. Sinds het einde van ROTJ en de dood van Emperor Palpatine verschuilt de vloot zich daar en probeert die het onherbergzame klimaat te overleven.

Kylo Ren wil hen vinden met behulp van een apparaat “the Wayfinder”, dan hun hulp inschakelen om de keizer terug te brengen en zo over het heelal te heersen. Jammer genoeg voor Kylo heeft Sidious andere plannen…

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.