Random Article


Nieuwe Trailer voor Star Wars: The Rise of Skywalker

 


Posted 26/08/2019 by

Disney en regisseur J.J. Abrams onthulden zonet de nieuwe trailer voor Star Wars Episode IX: The Rise of SkywalkerTot de cast behoren ten eerste terugkerende leden zoals Daisy Ridley, Adam Driver, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Kelly Marie Tran, Joonas Suotamo en Billie Lourd.

Nieuwe castleden zijn dan weer Naomi Ackie (Lady Macbeth) en Richard E. Grant (Logan) terwijl ook enkele “OGs” zullen terugkeren. Carrie Fisher – ondanks haar overlijden in 2016 -, Mark Hamill – die zijn leven liet als Luke Skywalker in Star Wars: The Last Jedi -, natuurlijk Anthony Daniels en ook Billy Dee Williams zullen van de partij zijn. Voor de scènes van Fisher zal gebruikgemaakt worden van al gefilmde scènes voor The Force Awakens, eveneens geregisseerd door J.J. Abrams.

De film belooft bovendien het einde van de Skywalker-saga te worden, volgens Abrams, en een bevredigende conclusie kon niet zonder Hamill of Fisher. Episode IX – het vervolg op Star Wars: The Last Jedi – staat gepland voor een release op woensdag 18 december en wordt geregisseerd door The Force Awakens-cineast J.J. Abrams.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.