Random Article


Releasedatum voor Star Wars: The Clone Wars Seizoen 7 is gekend

 

Posted 24/08/2019 by

Goed nieuws vanop D23! Daar kondigden Lucasfilm en Disney vannacht de langverwachte releasedatum aan van het zevende seizoen van Star Wars: The Clone Wars. Het vermoedelijk laatste deel zal vanaf februari 2020 exclusief beschikbaar zijn op Disney+.

De animatiereeks liep oorspronkelijk van 2008 tot 2014 en kreeg zes seizoenen. Hoewel er al verhalen en afleveringen in de maak waren voor deel zeven, werd de tv-serie stopgezet.

Binnenkort zal die fan-favorite echter terugkeren. The Siege of Mandalore – dat al een stuk voorbereid werd in 2014 en vermeld werd in spirituele opvolger Star Wars Rebels – zal volwaardig afgewerkt worden. Vermoedelijk staan twaalf nieuwe afleveringen gepland voor deze terugkeer. Tot nog toe ging The Clone Wars verder in comics en boeken.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.