Random Article


Nieuwe Details voor John Wick TV-Serie “The Continental”

 

Posted 22/08/2019 by

Al meer dan twee jaar is er sprake van een John Wick-tv-reeks bij Lionsgate. Toch kwam er nog maar weinig schot in de zaak. Daarom bevestigde Jeffrey Hirsch van Starz deze week enkele details.

De prequelreeks The Continentalnaar het Continental Hotel uit de eerste twee films met centrale rollen voor Ian McShane (Winston) en Lance Reddick (Charon), zal focussen op verschillende internationale agenten-huurmoordenaars, een prequelserie zijn en zal na John Wick 4 ergens in 2021 bij Starz te zien zijn. The Continental zal de mysterieuze wereld van de huurmoordenaars verder uitdiepen en duidelijke links leggen met de filmreeks.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.