Random Article


Officieel: The Matrix 4 met Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss & Lana Wachowski in de maak

 

Posted 21/08/2019 by

Al enkele jaren hangt het gerucht rond een nieuwe The Matrix in de lucht. Vandaag concretiseerde Warner Bros. Pictures dat eindelijk met de officiële aankondiging van The Matrix 4. Het eerste deel in de grotendeels populaire, filosofische sci-fi-trilogie verscheen ondertussen alweer twintig jaar geleden en introduceerde ons tot een post-apocalyptische wereld waarin hackers in het leven geroepen door Keanu Reeves, Laurence Fishburne en Carrie-Anne Moss, geteisterd werden door machines. Ook volgden er nog twee controversiële sequels met The Matrix Reloaded en The Matrix Revolutions.

Voor deze nieuwe blockbuster keren bovendien enkele belangrijke namen terug. Zo herneemt Keanu Reeves zijn rol als Neo en duikt ook Carrie-Anne Moss weer op als Trinity. Het project kreeg bovendien Lana Wachowski als regisseuse en scenariste, wat ze ook al deed met haar zus Lilly Wachowski voor de eerste trilogie. Ook Aleksander Hemon & David Mitchell zullen aan het scenario schrijven. Of het over een volwaardige sequel dan wel prequel gaat, is nog niet geweten.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.