Random Article


Disney zegt deal met Sony over Spider-Man in het Marvel-universum op

 

Posted 21/08/2019 by

Het was het grote nieuws in 2015 in aanloop naar Captain America: Civil War: Spider-Man zou dan toch het MCU vervoegen. Sony Pictures dat al jaar en dag rechtmatig eigenaar is van de Spidey-filmrechten, had een deal gesloten met Disney & Marvel Studios voor een gedeelde productie en met Tom Hollands Spider-Man als eindresultaat.

Vandaag – vier jaar, twee solofilms en vijf live-action verschijningen in het Marvel-filmuniversum later – zei Disney die deal in haar huidige versie op. Door de focus op heel wat nieuwe (Disney+)content en reeksen zal Kevin Feige niet langer betrokken zijn bij het Sony-project. Concreet geeft Feige zijn rol als hoofdproducent voor de volgende live-action Spider-Man-film op.

Natuurlijk blijft een nieuwe deal mogelijk, zodat de avonturen van Tom Holland toch nog verdergezet kunnen worden. Of dat in het Marvel-filmuniversum, of misschien in het “Venom”-universum zal gebeuren, is nog maar de vraag. Het nieuws komt er nadat Spider-Man: Far From Home deze zomer nog de meest succesvolle Spidey-film ooit werd. 

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.