Random Article


Eerste Teaser & Team voor Lord of the Rings TV-Serie

 

Posted 16/08/2019 by

Amazon kondigde een tijdje terug officieel het creatieve team van The Lord of the Rings aan via een teaser trailer. De tv-serie zal in handen zijn van maar liefst 15 creatieve zielen, waaronder producenten, schrijvers & ontwerpers.

Qua verhaal focust men op de Second Age en dus geen hervertelling van de films. Verwacht onder meer verhaallijnen rond de creatie van de Ring of Power & de strijd van de Mensheid en de Elven tegen Sauron (in de flashbackscène van de eerste film). Pakweg Frodo of Aragorn zal je dus niet zien rondlopen, want die leefden pas een tweeduizendtal jaar na het einde van de Second Age.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.