Random Article


Eerste Kijk op The Boys Seizoen 2

 

Posted 16/08/2019 by

Als een donderslag bij heldere hemel verscheen enkele weken geleden The Boys op Amazon. De hypergewelddadige parodie op het superheldengenre wist menig kijker te overtuigen en kreeg dan ook vrijwel meteen een tweede seizoen. Dat Amazon er geen gras over laat groeien, moge wel duidelijk zijn. Showrunner Erik Kripke zond immers vorige week al een eerste foto vanop de set voor deel twee de wereld in:

Een specifieke releasedatum voor het tweede seizoen van The Boys is er echter nog niet, maar verschijnen doen nieuwe afleveringen wellicht in de zomer van 2020. Vergeet ook zeker onze recensie van The Boys er niet op na te lezen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.