Random Article


Ben Affleck’s Batman-film zou Arkham Asylum en allerlei nachtmerries opzoeken

 

Posted 15/08/2019 by

Ben Affleck mag dan wel geen acteur, scenarist of regisseur meer zijn voor The Batman, toch blijft het project tot de verbeelding spreken. Recent werd cameraman Robert Richardson daarom gevraagd naar enkele details over het project.

Blijkbaar zou The Batman vooral draaien rond de mentale gezondheid van Bruce Wayne/Batman na zijn jarenlange carrière als de Caped Crusader. Ook zou Arkham Asylum een belangrijke locatie in de film geweest zijn.

Wat er net behouden wordt van Afflecks script, is nog niet geweten. Het project is nu natuurlijk in handen van Matt Reeves, zal Robert Pattinson introduceren als Batman en verschijnen in de zomer van 2021.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.