Random Article


Friends valt binnenkort even in de bioscoop te bewonderen

 

Posted 13/08/2019 by

Om de 25e verjaardag van Friends te vieren komt er binnenkort in Amerika een bioscooprelease van twaalf van de beste afleveringen uit de eerste zes seizoenen (waaronder de allereerste). Volgens TV Line zouden de screenings eind september doorgaan gedurende drie avonden. Of er een Belgische variant komt, is nog niet geweten…

Friends liep tien seizoenen (1994-2004) op NBC en vertelde over het reilen en zeilen van een hechte vriendengroep in New York City. Centrale rollen waren weggelegd voor acteurs Matthew Perry, Jennifer Aniston, David Schwimmer, Courteney Cox, Matt LeBlanc en Lisa Kudrow. Plannen voor een echte terugkeer zijn er jammer genoeg niet.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.