Random Article


Chiwetel Ejiofor, Harry Melling en Veronica Ngo vervoegen The Old Guard

 

Posted 13/08/2019 by

De cast van The Old Guard bij Netflix breidt opnieuw uit. Na de casting van Belgische acteur Matthias Schoenaerts (Red Sparrow, The Mustang) en Luca Marinelli (Don’t be Bad, They Call Me Jeeg) vervoegen Chiwetel Ejiofor, Harry Melling en Veronica Ngo ook de comicbookverfilming. Details over hun rollen zijn nog niet gekend.

The Old Guard is gebaseerd op de gelijknamige Amerikaanse comicbookserie bij Image Comics van auteur Greg Rucka en illustrator Leandro Fernández en vertelt het verhaal van een geheime groep onsterfelijke huursoldaten die moeten vechten om hun team bij elkaar te houden wanneer ze het bestaan van een andere onsterfelijke ontdekken en hun buitengewone talenten worden blootgelegd. De film wordt geregisseerd doorGina Prince-Bythewood (Love & Basketball, Beyond The Lights).

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.