Random Article


Event Horizon TV-Reeks in de maak

 

Posted 06/08/2019 by

In 1997 liet regisseur Paul W.S. Anderson zijn Event Horizon op de wereld los. Meer dan twintig jaar later krijgen we nu misschien eindelijk een spiritueel vervolg. Amazon huurde immers regisseur Adam Wingard (VHS, You’re Next, Death Note) om een nieuwe tv-serie te ontwikkelen.

Event Horizon is één van de bekendere space horrorfilms en toont een “haunted house in space”-verhaal met o.a. Laurence Fishburne en Sam Neill. In 2047 wordt een crew astronauten op missie gestuurd om de “Event Horizon” – een vermist ruimtetuig – te onderzoeken. Wanneer ze aan boord gaan, gaat er echter meer mis dan in de gebruikelijke scifi-film.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.