Random Article


Eerste Trailer voor Titans Seizoen 2

 


Posted 06/08/2019 by

DC Universe & Netflix gaven vandaag een eerste trailer vrij voor het tweede seizoen van DC’s Titans. De live-action reeks over de Teen Titans toont o.a. Robin/Dick Grayson (Brenton Thwaites), Starfire (Anna Diop), Beast Boy (Ryan Potter), Raven (Teagan Croft), maar ook andere superhelden als Bruce Wayne, Superboy & de hond Krypto. De schurk dit seizoen wordt Deathstroke.

De Teen Titans verschenen voor het eerst in 1964 als een team bestaande uit sidekicks van bekende DC-helden, een juniorenversie van de Justice League zeg maar, en groeiden uit tot één van DC’s gekendste superheldenteams. Deze grimmige, gewelddadige live-actionserie wordt gemaakt door gekende namen als Akiva Goldsman, Greg Berlanti en Geoff Johns. Het tweede seizoen start op vrijdag 6 september.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.