Random Article


Batman Beyond verschijnt eindelijk op Blu-ray

 

Posted 03/08/2019 by

Vanop San Diego Comic-Con kondigden DC & Warner de allereerste en langverwachte Blu-ray-versie van Batman Beyond aan. De box set – Batman Beyond: The Complete Animated Series Limited Edition – verschijnt in oktober en kost $49.99 (digitaal) & $99.99 (fysieke set).

Batman Beyond (alias Batman of the Future) was een animatiereeks uit 1999-2001 die zich afspeelde in een toekomstig Gotham City met een hoog cyberpunkgehalte. De jonge Terry McGinnis werd hier als de nieuwe Batman getraind door een oudere Bruce Wayne.

De serie speelde zich af in dezelfde continuïteit als Batman: The Animated Series en Justice League, verkreeg een animatiefilm (Return of the Joker) in 2000 en kende natuurlijk ook verschillende adaptaties in het medium der comics.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.