Random Article


Aqualad is homoseksueel in DC’s Young Justice: Outsiders – en nu ook middelpunt van controverse

 

Posted 02/08/2019 by

Al jaren zwemt hij rond in Young Justice en recent ook in de Outsiders-revival. Kaldur’ahm, ooit Aqualad, nu Aquaman, was één van de kernleden van het team naast o.a. Nightwing en werd in de meest recente aflevering meteen gekatapulteerd tot een controversieel discussiepunt.

Kaldur heeft immers een relatie met een Atlanteaanse man, Wyynde, zo blijkt. In een montage waarin verschillende personages hun geliefden eindelijk weerzien, kust Aquaman Wyynde. Tot nog toe kwam zijn geaardheid niet ter sprake. Best mooi aangepakt!

Natuurlijk kon het daar niet bijblijven en kwamen er al snel verontwaardigde reacties op verschillende websites & sociale media.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.