Random Article


Mark Millar voorspelt dat Taron Egerton Marvel’s volgende Wolverine wordt

 

Posted 27/07/2019 by

Als het aan comicbookschrijver Mark Millar (Kingsman, The Ultimates, Civil War, Old Man Logan) ligt, wordt Taron Egerton (Kingsman, Rocketman, Robin Hood) de acteur die Hugh Jackman zal opvolgen als Marvel’s Wolverine.

Millar en Egerton kennen elkaar natuurlijk van de Kingsman-filmfranchise, gebaseerd op de gelijknamige comic van Millar. De schrijver grapte nog dat hij de toekomst kan voorspellen, vermits in zijn Ultimates-comics voor Marvel Nick Fury getekend werd naar Samuel L. Jackson (dewelke het personage later in de films zou spelen) en ook Robert Downey Jr. vernoemd werd, jaren vooraleer hij gecast werd als Iron Man.

We zullen zien wat ervan komt wanneer Marvel Studios binnen enkele jaren de X-Men-filmfranchise van een nieuw jasje voorziet…

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.