Random Article


Blumhouse kondigt “Halloween Kills” & “Halloween Ends” aan voor 2020 & 2021

 

Posted 26/07/2019 by

Het hing al even in de lucht, maar deze maand kondigde filmstudio en productiehuis Blumhouse officieel nieuwe Halloween-films aan. Meteen twee sequels Halloween Kills en Halloween Ends komen eraan in respectievelijk 2020 en 2021.

De recente reboot uit 2018 – met een stevige box office van $255 miljoen dollar en positieve reviews – was een rechtstreekse sequel op de originele Halloween (1978) waarin Laurie Strode (Jamie Lee Curtis) en haar familie na vier decennia opnieuw Michael Myers te lijf moeten gaan. Curtis zou ook voor het volgende deel (met een release in 2020) terugkeren. Regisseur David Gordon Green keert terug voor beide sequels.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.