Random Article


Joe Manganiello (Justice League, Spider-Man) vindt Marvel’s Kraven The Hunter een Droomrol

 

Posted 24/07/2019 by

Acteur Joe Manganiello liet in een recente podcast weten dat hij Marvel’s Kraven The Hunter een droomrol vindt… en laat dat nu net de Spider-Man-villain zijn die mogelijk in de volgende solofilm van Marvel Studios en Sony Pictures zal opdraven.

Manganiello speelde eerder al bullebak Flash Thompson in Sam Raimi’s eerste Spider-Man-film (2002) en was nog niet zo lang geleden te zien als DC’s Deathstroke in Justice League (2017) van Zack Snyder en Joss Whedon. Rond een mogelijke voortzetting van zijn DC-rol in een solofilm, Batman-, Suicide Squad- of Justice League-sequel blijft het voorlopig stil.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.