Random Article


Quentin Tarantino denkt na over Kill Bill Vol.3

 

Posted 23/07/2019 by

Regisseur Quentin Tarantino brengt binnenkort zijn negende film Once Upon A Time… in Hollywood uit, daarna zou hij nog één prent regisseren en na een palmares van tien films ermee stoppen.

Die tiende en laatste film wordt mogelijk de R-rated Star Trek-prent waar Tarantino al even aan vast hangt. Toch heeft hij onlangs nog een gesprek gehad met hoofdactrice Uma Thurman over een mogelijk vervolg op Kill Bill en Kill Bill, Vol.2 (2003-2004). Als hij zou terugkeren naar één van zijn voorgaande films, zou het wel naar de wereld van het martial arts epos met Thurman als The Bride zijn. Of er daadwerkelijk een Kill Bill, Vol.3 komt na zijn take op Star Trek is nog niet duidelijk. Wordt vervolgd…

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.