Random Article


Eerste Kijk op Deathstroke en Aqualad in DC’s Titans Seizoen 2

 

Posted 22/07/2019 by

Op San Diego Comic-Con vertoonden DC Entertainment en Warner Bros. de eerste trailer voor het tweede seizoen van DC’s Titans, dat vanaf september van start gaat op DC Universe.

De trailer werd nog niet officieel vrijgegeven, maar via enkele gelekte low-res stills krijgen we al een eerste kijk op enkele nieuwe gezichten, zoals Aqualad (Drew Van Acker) en huurmoordenaar Deathstroke (Esai Morales) in zeer comicbookaccurate kostuums. Het tweede seizoen van de reeks rond DC’s jonge superheldenteam zal Robin, Wonder Girl, Hawk & Dove, Raven en co ook kennis zien maken met Superboy (Joshua Urpin) en zijn hond Krypto. Vanaf 6 september op DC Universe.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.