Random Article


Eerste Concept Art en Castfoto voor Marvel’s The Eternals

 

Posted 22/07/2019 by

Op San Diego Comic-Con werd dan eindelijk de hoofdcast voor Marvel’s The Eternals onthuld. Ook kregen we niet lang daarna een eerste stukje concept art, waarin we de goddelijke Celestials te zien krijgen uit wiens experimenten op de vroege mensheid de superkrachtige en haast onsterfelijke Eternals en hun monsterlijke tegenhangers, de Deviants, voortkomen.

Tot de cast van The Eternals behoren Angelina Jolie als Thena, Richard Madden als Ikaris, Kumail Nanjiani als Kingo, Lauren Ridloff als Makkari, Brian Tyree Henry als Phastos, Salma Hayek als Ajak, Lia McHugh als Sprite en Don Lee als Gilgamesh. De regie is in handen van Chloé Zhao en de Marvel Studios-film komt in november 2020 in de zalen.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.