Random Article


DC’s Pennyworth speelt zich af in dezelfde wereld als Gotham

 

Posted 22/07/2019 by

Een sappig nieuwtje vanop de afgelopen San Diego Comic-Con. De nieuwe DC tv-reeks Pennyworth, over een jonge Alfred Pennyworth vooraleer hij de butler werd van de familie Wayne, zal een prequel worden tot Gotham, wat op zijn beurt een prequel was tot de hele Batman-mythologie.

In Pennyworth op Epix kruipt Jack Bannon in de huid van Batman’s bekende butler, die op deze moment in zijn leven net afgezwaaid is bij het leger en een eigen securityfirma begint in Londen. Bij deze is het dan bevestigd dat Bannon de jongere versie speelt van Gotham’s Sean Pertwee. De reeks gaat vanaf 28 juli van start.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.