Random Article


Nieuwe Comic-Con Trailer voor Watchmen TV-Serie op HBO

 


Posted 21/07/2019 by

HBO, DC en Warner Bros. gaven op Comic-Con een nieuwe trailer vrij voor de Watchmen-reeks. De tv-serie van showrunner Damon Lindelof zal in oktober van start gaan en een andere take/sequel op de wereldbekende DC-comic van Alan Moore & David Gibbons tonen.

De hoofdrol in de reeks is weggelegd voor Regina King (Southland), terwijl ook Jeremy Irons als een oudere Ozymandias, Don Johnson (Miami Vice), Tim Blake Nelson (O Brother, Where Art Thou?) en Oscar Award-winnaar Louis Gossett Jr. (An Officer and a GentlemanRoots) de cast vervoegden. Eerder verscheen er in 2009 al een hondstrouwe verfilming van Zack Snyder, wiens filmische invloed zeer duidelijk is in deze beelden…

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.