Random Article


Eerste Kijk op Taskmaster in Marvel’s Black Widow

 

Posted 21/07/2019 by

Via Marvel Studios’ Director of Visual Development Andy Parks werd een eerste kijk gespot op de villain Taskmaster, die één van de hoofdrollen in Marvel’s Black Widow-solofilm/prequel zal spelen. Het gerucht doet de ronde dat ofwel O-T Fagbenie ofwel Rachel Weisz de villain zal vertolken, maar een officiële bevestiging is er nog niet.

Minus de cape, is het kostuum van de villain vrij spot-on in de concept art. Taskmaster (Tony Masters) verscheen voor het eerst in The Avengers #195 (1980) en is een huurling/trainingsinstructeur bij verschillende kwaadaardige organisaties in het Marvel-universum. Hij zal naast zijn cinemadebuut in de Black Widow-prequel ook verschijnen in de opkomende Marvel’s Avengers-videogame van Square Enix. Black Widow komt in mei 2020 in de zalen.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.