Random Article


Comic-Con Trailer voor Star Trek: Picard brengt Patrick Stewart en andere oude bekenden terug

 


Posted 21/07/2019 by

In januari 2020 gaat op CBS All Access de nieuwe reeks Star Trek: Picard van start, waarin Patrick Stewart (X-Men, Star Trek: The Next Generation) zijn rol als de voormalige USS Enterprise-kapitein Jean-Luc Picard herneemt.

Wanneer een jonge vrouw de hulp zoekt van een inmiddels gepensioneerde en op een wijngaard vertoevende Picard, start er een nieuwe reis voor de ster van Star Trek: The Next Generation. De reeks speelt zich 20 jaar na zijn laatste verschijning in Star Trek: Nemesis (2002) af en ziet Picard omgaan met de vernietiging van Romulus uit Star Trek (2009).

Patrick Stewart is echter niet de enige Star Trek-alumnus die zal terugkeren. Ook Brent Spiner als Data, Jonathan Frakes als William Riker en Marina Sirtis als Deanna Troi hernemen hun rollen uit The Next Generation-reeks. Uit Star Trek: Voyager herkennen we dan weer Jeri Ryan als Seven of Nine.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.