Random Article


The Boys krijgt nu al Tweede Seizoen op Amazon Prime

 

Posted 20/07/2019 by

Met nog een weekje te gaan vooraleer het eerste seizoen van The Boys in première gaat op Amazon Prime, liet men op San Diego Comic-Con weten dat de reeks gebaseerd op de anti-superheldencomic van Garth Ennis en Darick Robertson vernieuwd is voor een tweede seizoen.

In ander The Boys-nieuws, werd bevestigd dat actrice Aya Cash een vrouwelijke versie van het personage Stormfront zal spelen in seizoen 2. In de comics was Stormfront een mannelijke superheld, dewelke in de Hitlerjugend had gezeten en een nazi-pastiche is van DC’s Shazam en Marvel’s Thor. Stormfront is de leider van Payback, The Boys’ versie van de Avengers en één van de machtigste superhelden uit de wereld van The Boys.

 

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.