Random Article


Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. stopt ermee na Seizoen 7

 

Posted 18/07/2019 by

Vlak voor San Diego Comic-Con kondigden Marvel en ABC aan dat Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D., de langstlopende live-action Marvel tv-reeks tot hiertoe, binnenkort zal eindigen. De reeks rond Agent Coulson (Clark Gregg) en zijn team keert snel terug voor de tweede helft van seizoen 6 en seizoen 7, dat volgende zomer van start gaat, zal meteen ook het laatste worden.

Het komt niet meteen als een verrassing, vermits Marvel nieuwe tv-series zal maken voor streamingdienst Disney+ die – in tegenstelling tot Agents of S.H.I.E.L.D. – wel makkelijker continu├»teit, acteurs en personages kunnen delen met de blockbusterfilms.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.