Random Article


Trailer voor Kingsman Prequel “The King’s Man”

 


Posted 15/07/2019 by

20th Century Fox heeft de eerste trailer vrijgegeven voor The King’s Man, een prequel op Kingsman: The Secret Service en diens sequel Kingsman: The Golden Circle die losjes gebaseerd werden op de The Secret Service-comic van Mark Millar en Dave Gibbons.

De film wordt opnieuw geregisseerd door Matthew Vaughn en zal zich afspelen in de vroege 20ste eeuw, waar de bouwstenen worden gelegd voor de latere Kingsman spionage-organisatie. Tot de cast behoren Liam Neeson, Ralph Fiennes, Matthew Goode, Daniel Bruhl en Stanley Tucci. The King’s Man knalt zich in februari 2020 een weg naar de bioscoop. Ondertussen is Fox ook bezig aan een spin-off rond de Amerikaanse tak Statesman, een tv-serie en een derde Kingsman-film die de avonturen van Eggsy (Taron Egerton) verder zet.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.