Random Article


Bevestigd: Volgende Mortal Kombat Film is R-Rated en bevat Fatalities

 

Posted 13/07/2019 by

Scenarist Greg Russo bevestigde onlangs via Twitter dat de Mortal Kombat-filmreboot, gebaseerd op de fighting games van NetherRealm Studios en Warner Bros., wel degelijk R-rated zal zijn en enkele legendarische bloederige Fatalities zal bevatten.

De reboot van Mortal Kombat zal rekening houden met de inmiddels rijke mythologie uit de games en geen remake worden van de eerste film uit 1995. Simon McQuaid zal de film regisseren, terwijl James Wan (Aquaman) optreedt als producer. Inmiddels liep ook het eerste castingnieuws binnen. Joe Taslim (The Raid) vertolkt de Chinese Lin Kuei-ijsninja Sub-Zero. Mortal Kombat staat gepland voor een release in maart 2021 bij Warner Bros.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.