Random Article


Brian K. Vaughan’s Paper Girls krijgt TV-serie op Amazon

 

Posted 12/07/2019 by

De streamingservice van Amazon heeft nog maar eens een nieuwe tv-serie gebaseerd op een comic besteld. Deze keer is het de beurt aan Paper Girls, de reeks van Brian K. Vaughan (Y The Last Man, Saga) en Cliff Chiang (Wonder Woman) die in 2015 van start ging bij Image Comics en deze maand na 30 delen zal eindigen.

Paper Girls speelt zich af in 1988 en draait rond 4 12-jarige meisjes die tijdens hun krantenronde vlak na Halloween een tijdmachine ontdekken en in een conflict worden gezogen dat zich afspeelt in verschillende tijdsperiodes. Stephany Folsom (Toy Story 4) schrijft het scenario en is samen met Vaughan en Plan B producer van dienst.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.