Random Article


WarnerMedia stelt Streamingdienst HBO Max voor

 


Posted 09/07/2019 by

WarnerMedia Entertainment heeft officieel haar nieuwe streamingdienst een naam gegeven: HBO Max. De dienst staat voor de kwaliteit van tv-programmatie die synoniem is met HBO, terwijl deze “Maximized” wordt met tv-shows uit de grotere Warner-catalogus.

Concreet betekent dit dat HBO Max vanaf 2020 de nieuwe streaming-thuishaven wordt voor afgelopen HBO-reeksen (Game of Thrones, The Sopranos,…) en The CW-shows zoals Arrow, The Flash, Batwoman en Riverdale, terwijl ook reeksen als Friends en The Fresh Prince of Bel-Air spoedig Netflix zullen verlaten en exclusief op HBO Max zullen te zien zijn (althans toch al in de VS). Verder zijn er programma’s van Cartoon Network, CNN, Adult Swim, Looney Tunes en Rooster Teeth.

Tot de exclusieve content behoren nieuwe series als Dune: The Sisterhood, Tokyo Vice, Station Eleven en een Gremlins-animatiereeks. Het is nog niet bevestigd, maar we zien hier ook binnen enkele maanden de DC Universe-catalogus (Titans, Doom Patrol, Swamp Thing…) toegevoegd worden…

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.