Random Article


Spider-Man: Far From Home-Regisseur wil Kraven The Hunter als Villain in de Volgende Film

 

Posted 08/07/2019 by

In een recent interview voor Marvel’s Spider-Man: Far From Home, lieten zowel regisseur Jon Watts als scenaristen Chris McKenna en Erik Sommers weten dat ze niemand minder dan Kraven The Hunter willen als villain in de volgende Spider-Man-prent met Tom Holland als Peter Parker. De situatie waarin Peter zich bevindt op het einde van de nieuwe Marvel-prent, laat natuurlijk wel de deur open voor villains om jacht op hem te maken in zowel zijn burgerlijke als superheldenidentiteit.

Sergei Kravinoff, alias Kraven The Hunter, verscheen voor het eerst in Marvel’s The Amazing Spider-Man #15 uit 1964 en is één van Spidey’s oudste en bekendste villains. De jager vervoegde de Sinister Six, is de halfbroer van de Chameleon en de focus van één van de meest bejubelde en donkerste Spidey-verhaallijnen aller tijden (Kraven’s Last Hunt). Na The Vulture en Mysterio in de vorige Spider-Man-films van Jon Watts is Kraven inderdaad de enige van de oorspronkelijke Sinister Six die nog niet in een live-action Spider-Man-film verscheen. Hoe het dan precies zit met de geruchte solofilm bij Sony Pictures is dan nog niet duidelijk…

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.