Random Article


Deze Avenger zat bijna in Marvel’s Spider-Man: Far From Home

 

Posted 04/07/2019 by

Peter Parker (Tom Holland) krijgt in de nieuwe Marvel-blockbuster Spider-Man: Far From Home wat hulp van Nick Fury, Maria Hill en Happy Hogan, maar de scenaristen dachten in een vroegere fase van het script aan nog een extra cameo. Deze keer van een Avenger.

Niemand minder dan Sam Wilson (Anthony Mackie), de voormalige Falcon en huidige Captain America, zou opdraven in de derde act van de film. Spidey zou dan opklimmen tot teamleider in de laatste strijd tegen Mysterio. Uiteindelijk werden deze plannen geschrapt. Het Sam Wilson als de nieuwe Captain America verhaal wordt verwacht om uitgediept te worden in de opkomende Falcon & Winter Soldier tv-reeks op Disney+.

Sam verkreeg in Avengers: Endgame het Captain America-schild van een oudere Steve Rogers. In de Marvel-comics werd Wilson tijdelijk de nieuwe Cap in Captain America (vol.7) #25 uit 2014.

Spider-Man: Far From Home loopt nu in de zalen. Onze recensie lees je hier.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.