Random Article


Zack Snyder onthult eerste kijk op jonge Darkseid in DC’s Justice League

 

Posted 03/07/2019 by

Indien regisseur Zack Snyder de productie van DC’s Justice League-film uit 2017 niet verlaten had, had de film er helemaal anders uitgezien. In Snyders oorspronkelijke visie was er niet veel sprake van Steppenwolf als hoofdvillain, maar werd er resoluut voor de duistere god Darkseid gegaan.

Het zou dan ook niet Steppenwolf, maar een jonge versie van Darkseid, Uxas, zijn die in de epische flashbackscène de Aarde aanviel en tegengehouden werd door een leger mensen, goden, Amazones, Atlanteanen en een Green Lantern. Snyder heeft eindelijk een volledige kijk op deze filmversie van Darkseid online gesmeten. Het resultaat zie je hieronder.

Snyders regelmatige posts rond de concept art van de film, die uiteindelijk werd afgewerkt door Joss Whedon, doen uiteraard keer op keer de discussie opnieuw oplaaien tussen Warner Bros. en de fans die wensen dat de Snyder Cut van Justice League eindelijk het daglicht ziet…

 

 

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.