Random Article


It-Regisseur en Birds of Prey-Schrijfster in gesprek voor DC’s The Flash

 

Posted 02/07/2019 by

Het zit DC’s The Flash-solofilm niet mee. Regisseurs/scenaristen John Francis Daley en Jonathan Goldstein (Spider-Man: Homecoming) hebben de film verlaten, waardoor er alweer een nieuwe regisseur moet gezocht worden.

Warner Bros. en DC Entertainment hebben momenteel It-regisseur Andy Muschietti op het oog. Als scenariste zou Christina Hodson (Bumblebee, Birds of Prey) aantreden, nadat het scenario van Daley en Goldstein, alsook dat van comicbookschrijver Grant Morrison achterwege wordt gelaten. Doorheen dit alles, is het nog wel steeds Ezra Miller die zijn Justice League-rol als Barry Allen, de snelste man ter wereld, zal hernemen.

Hopelijk is dit de laatste personeelswissel en kan DC in januari 2020 de productie van start laten gaan. Indien Muschietti wordt aangenomen, is hij – na James Wan (Aquaman) en David Sandberg (Shazam!) – de volgende regisseur die van horrorfilms naar een grote DC-superheldenblockbuster trekt.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.