Random Article


Duikt de echte Mandarin binnenkort op het in het Marvel-filmuniversum?

 

Posted 27/06/2019 by

De grote twist rond The Mandarin in Marvel’s Iron Man 3 (2013) was voor vele fans iets dat de film volledig de afgrond deed instorten. Ben Kingsley (Gandhi, Ender’s Game) speelde uiteindelijk toch niet Iron Man’s ultieme aartsvijand, maar slechts een dronken Britse acteur genaamd Trevor Slattery die een valse versie van de booswicht speelde voor de camera’s.

Nu gooide Kevin Feige nog wat olie op het vuur door nog maar eens te herhalen dat de echte Mandarin binnenkort in het Marvel-filmuniversum zal opduiken. De bevestiging valt samen met een recent gerucht dat hintte dat de Iron Man-villain de vader van Shang-Chi zou worden en in de Shang-Chi-film de antagonist van dienst zou zijn.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.