Random Article


DC stelt Super Pets Film een jaartje uit

 

Posted 27/06/2019 by

DC en Warner Bros. hebben een nieuwe releasedatum geprikt voor de geanimeerde DC Super-Pets-film met een scenario en regie van Jared Stern (The LEGO Batman Movie) en co-regisseur Sam Levine. De film – oorspronkelijk gepland voor eind mei 2021 – zal nu in mei 2022 in de bioscoopzalen verschijnen.

Het Legion of Super-Pets verscheen voor het eerst samen in DC’s Adventure Comics #293 (1962). In 2013-2014 verscheen er al een korte geanimeerde tv-reeks rond het team, dat bestaat uit de huisdieren van gekende superhelden uit DC’s Superman-reeksen zoals Krypto The Super-Dog, Streaky The Super-Cat en Beppo The Super-Monkey.

De meest recente versie van het team zag het team ook uitgebreid worden met o.a. Titus (de hond van Robin Damian Wayne) en Flexi The Plastic Bird (de vogel van Plastic Man). Verwacht wordt ook dat Ace The Bat-Hound, de hond van Batman en Robin, mee zal doen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.