Random Article


Pijnlijke fout in nieuwe Spider-Man: Far From Home Poster

 

Posted 25/06/2019 by

Op Instagram deelde Samuel L. Jackson deze week wel een heel opmerkelijk bericht. De post – vergezeld van een oprechte “What the fuck” – toont twee posters voor Spider-Man: Far From Home zij aan zij. Centraal staat Nick Fury.

We zouden verwachten dat die twee beelden vrijwel identitiek zouden zijn. Helaas is dat niet het geval en wisselde iemand de ogen van Fury. Misschien was het wel een knipoog naar Day of the Chameleon uit Spide-Man: The Animated Series? Daar verkleedde Chameleon zich als Nick Fury, maar koos ook hij het verkeerde oog. Zo wist Spidey hem te stoppen.

PS. Het ooglapje hoort op het linkeroog.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.