Random Article


Wedstrijd: Win The LEGO Movie 2 op DVD & Blu-ray

 

Posted 23/06/2019 by

Wanneer DUPLO aliens de vredige LEGO wereld binnenvallen is Everything er niet meer zo Awesome! Emmett, Wyldstyle, Batman en co moeten opnieuw de LEGO® handjes in elkaar slaan om hun thuis en vrienden van de ondergang te redden.

The LEGO Movie 2: The Second Part is een spetterend avontuur voor de hele familie. Bekende Hollywoodnamen als Chris Pratt, Elizabeth Banks, Will Ferrell en Channing Tatum lenen hun stem aan enkele van de vele bekende figuurtjes, in de Vlaamse versie hoor je onder andere Sven De Ridder, Ruth Beeckmans en Manou Kersting.

Op woensdag 26 juni verschijnt The LEGO Movie 2 op DVD & Blu-ray in de Belgische winkels. Wij geven echter hier al een handvol exemplaren weg van de populaire sequel – in samenwerking met Warner Home Video.

WAT KAN JE WINNEN?

Een DVD- of Blu-ray-exemplaar van The LEGO Movie 2!

WAT MOET JE DOEN OM TE WINNEN?

Simpel, vertel ons waarom! Sharing/Retweeting increases chances of winning!

Like ons op Facebook!


Deze wedstrijd loopt tot en met woensdag 31 juli 2019.
Winnaars worden persoonlijk gecontacteerd op donderdag 1 augustus 2019.
Deze wedstrijd volgt de regels van het Brainfreeze Wedstrijdreglement

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.